Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Серпневе зібрання освітян Іршавської ОТГ

Дата: 29.08.2019 22:11
Кількість переглядів: 1447

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Сьогодні відбулась чергова серпнева конференція освітян Іршавської ОТГ. Ті, хто був присутній у вівторок, 27 серпня, на серпневій нараді у форматі еdcamp, уже знають, що цьогоріч одна з найважливіших подій для освітян проводиться в новому форматі. Це вимога часу і це бажання освітян робити такі зустрічі більш демократичними, інтерактивними, що сприяють їх результативності та ефективності. Започаткували новий формат в Іршавській ОТГ  вчителі з великим досвідом роботи Мелеганич Оксана Денисівна та Химич Наталія Денисівна, які відвідали подібну конференцію в Києві. Саме вони і були ведучими та організаторами першої (не) конференції для освітян Іршави. Про підсумки та досягнення першого навчального року в ОТГ звітувала начальник відділу ООЗСМС Сокач Любов Іванівна, яка поділилася управлінським досвідом першого року роботи в громаді. Зокрема були детально висвітлені питання дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, успіхи, досягнення та фінансування освітньої галузі у поточному році. Детальний звіт можна переглянути на сайті міськради. 

Присутнім на конференції були міський голова Степан Бобик, заступник Олександр Куртинець, секретар міської ради Михайло Рацин та голова Іршавської районної ради Віктор Симканинець. Міський голова звернувся з словами вдячності до всіх освітян і наголосив, що саме освіта відіграє надзвичайно важливу роль у житті громади і міська рада буде й надалі підтримувати і сприяти  покращенню матеріально-технічної бази всіх освітніх закладів.  Також мер міста відзначив кращих працівників і вручив їм грамоти та пам’ятні подарунки.

Від учнівства участь у розмові взяла Світлик Ірина, учениця 11 класу ЗЗСО І-ІІІ ст.№1, голова учнівського самоврядування. Від імені батьків до слова було запрошено Ольгу Чедрик, маму учениці 7 класу Іршавського ліцею, яка наголосила про важливість співпраці батьків і вчителів.  Друга частина конференції пройшла не менш цікаво. Було створено 5 локацій, на якій спікери ділилися з присутніми актуальними питаннями в системі освіти.

Гасло конференції – «Працюймо разом заради майбутнього». Як бачимо, у освіті громади немає випадкових людей. Більшість з них працюють з задоволенням, готові йти в ногу з часом, впроваджувати нові підходи, методи, прийоми роботи, щоб нашим вихованцям в школі, дитсадку, позашкіллі було цікаво, щоб вмотивувати їх до навчання впродовж життя. Якщо ми створимо сприятливе середовище, то матимемо позитивні зміни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь