Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Пам'ятник герою АТО.

Дата: 23.08.2019 15:40
Кількість переглядів: 793

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Ідея встановити пам'ятник своєму побратиму, герою Юрію Соколачко, який загинув на сході України виникла у воїнів АТО Михайла Боднаря та Миколи Вовканича. З ініціативою про можливу допомогу вони звернулись у Іршавську міськраду. Дане питання було винесено на розгляд депутатів, які прийняли одноголосне рішення про виділення коштів на встановлення пам'ятника. На прохання міськради роботи безкоштовно взявся виконати знаний в Іршаві майстер Анатолій Ковальчук. Він вже неодноразово допомагав місту при встановленні пам'ятників та пам'ятних знаків (чорнобильцям, воїнам-афганцям, скверу Ілошваїв, Героям Небесної Сотні та загиблим в АТО, сонячного годинника). При закупівлі необхідного для виготовлення пам'ятника мармуру у підприємця Михайла Петровція з Приборжавського, приємно вразило те, що він дізнавшись що матеріал для пам'ятника загиблому воїну АТО, зробив значну знижку.

Сьогодні староста села Лоза Микола Боршош, Анатолій Ковальчук та мама загиблого Марта Соколачко відвідали могилу та поклали квіти. Мама Юрія Соколачка щиро подякувала майстру Анатолію Ковальчуку, бойовим побратимам сина та всім хто долучився до встановлення пам'ятника.
За інформацією Іршавської ГО "Захисники Рідної Вітчизни" завтра 24 серпня 2019 року о 12 год., відбудеться освячення пам'ятника на кладовищі у с. Лоза.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь