Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«Свято морозива» в Іршаві

Дата: 05.08.2019 14:50
Кількість переглядів: 1178

Вчора у Фото без описумісті Іршава відбулося вже традиційне свято для дітвори та їхніх батьків «Свято Морозива», яке Іршавська міська рада проводить вже всьоме у нашому місті. Кожна дитина, яка прийшла у міський парк  змогла отримати  квиток  і протягом  свята обміняти його на порцію морозива. А бажаючих поласувати холодним десертом зібралося більше 2 тисяч.

На початку всіх присутніх привітав настоятель Свято-Іллінського православного храму о. Михаїл зі святом Святого Пророка Іллі, який відмічали у п¢ятницю.

Розпочалося святкування з показових виступів юних спортсменів. Свою майстерність присутнім демонстрували велосипедисти (кер. Дурданин Е.), каратисти спортивного клубу «Самурай» (кер. Бровді В.), юні боксери (кер. Ковач І.) та вихованці спортивного клубу «Атлант» (кер. Кулієв Е.)

Після виступу юних спортсменів головне дійство свята продовжилось на сцені де своє мистецтво глядачам дарували як юні зірочки Іршави Валерія Фозикош, Грабар Софія, Карабиньош Єва, Чийпеш Даніела, Мирослава Луканинець, зразкова хореографічна студія МЦПО «Dance of angeles» так і більш досвідчені Михайло Черничко, Катерина Сапожнік, Вікторія Поляк.

Приємні емоції глядачам подарували гості свята – уроженка м. Іршава а нині громадянка Йорданії Ольга Завидняк з донькою, солістка обласної філармонії Мирослава Швах Пекар та місцевий улюбленець Йосип Чава.

Родзинкою заходу було феєричне вогняне шоу для дітей «Місячне сяйво» театру вогню «Фаєр Лайф» м. Ужгород.

Завершилося свято виступом гурту «Ретро» (Юрій Сідор), який розважав глядачів піснями 80-90 років.

Протягом усього дня дітки мали можливість розважатись на різних атракціонах та каруселях.

Також в рамках святкування відбулося відкриття яскраво розфарбованої дитячої доріжки «Стрибалочка», яку напередодні розмалювали члени ГО «Батьківська районна рада Іршавщини» (кер. Глушко В.) разом з активними іршавчанами.

Свято вдалося на славу за що велика подяка генеральному спонсору Народному депутату України Валерію Лунченку, спонсорам Сергію Карабиньошу та Олександру Ломазі.

Також велике спасибі за організацію і підготовку свята працівникам КП «Тепло Місто» (начальник Чедрик О.) та міської ради (Куртинець О.,  Котубей І.,  Буряс Ю., Мовчан М., Худанич Л., Макрушина Т.,  Бобик Т., Осиф В., Пишний В., Баник А.,).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь