Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Спільна робота з поліцією

Дата: 30.07.2019 14:38
Кількість переглядів: 677

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.У міськраду поступають скарги від жителів та підприємців міста стосовно порушення правил благоустрою та ПДР деякими громадянами. Зокрема від підприємців скарги надходили щодо неконтрольованої стихійної торгівлі біля автостанції. Також на останньому засіданні виконавчого комітету піднімалося питання щодо паркування великогабаритного транспорту біля Петро-Павлівського храму, що спричиняє перешкоди для виїзду швидкої допомоги та паркування машин на пішохідній зоні біля католицької церкви. Не менш важливою проблемою є викидання великої кількості сміття не місцевими жителями та поведінка безхатченків у центрі міста.

Працівники міськради, спільно з поліцією розпочали рейди  по місту під час яких фіксуються правопорушення та винуватці притягаються до передбаченої законодавством відповідальності. Зокрема нещодавно під час такого рейду було виявлено вантажний автомобіль ГАЗ (на фото), який водій припаркував на тротуарі біля кафе «CUBA» та легковий автомобіль, який громадянка припаркувала на пішохідній зоні біля католицької церкви.

Також нещодавно жителям міста було зафіксовано, як жителька ОТГ, яка не заключила договір на вивіз сміття, викидала його у баки по вулиці Шкільній. Міськрадою було встановлено особу та вжито відповідні заходи.

Щодо незаконної торгівлі біля автостанції, то міськрадою з громадянами постійно ведеться роз¢яснювальна та попереджувальна робота.

Багато скарг поступало стосовно безхатченків, які облюбували лавки та сквери у центрі міста.  Міськрадою  встановлено їх особистості, місця проживання та ведеться пошук родичів.

 Сьогодні по вулиці Затишна комісією відвідано сестру громадянина Івана Л. з проханням надати йому притулок. Також було викликано швидку і п. Івана направлено в травматологічне відділення Іршавської ЦРЛ. Сім¢ї безхатченків Олександра Л. та Ганни В. запропоновано виїхати за місцем реєстрації в с. Брід на місце постійного проживання. Про ці  факти також повідомлено відповідних сільських голів.

Робота з даного питання продовжується, про що будемо інформувати і надалі. Прохання до жителів ОТГ у разі виявлення згаданих порушень інформувати міськраду за тел: 2-26-42.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь