Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У Іршаві відмітили престольне свято Петра і Павла

Дата: 15.07.2019 19:20
Кількість переглядів: 980

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.З нагоди дня Первоверховних апостолів Петра і Павла у неділю в Іршаві відбувся святковий концерт. Цікава та насичена концертна програма, запальні танці, атракціони – усе це чекало на тих, хто завітав на святкування у Іршаву, а їх на центральній площі зібралось чимало. 

Розпочалась концертна програма з виступів місцевих фольклорних колективів та естрадних виконавців – зразкового фольклорного ансамблю «Кирниченька» (кер. Едіта Токар-Канчій), народного фольклорного ансамблю «Іршава» (кер. Заслужений працівник культури України Надія Мельник-Гудь), зразкової танцювальної студії «Dance of angels» Іршавського МЦПО (кер. Юрій Буряс), Каролінки Луканинець, Вікторії Лендел, Михайла Черничко, Катерини Сапожнік, Йосипа Чави.

На зміну молоді на сцену вийшли професійні відомі артисти, чим викликали масу безперервних аплодисментів і захоплених вигуків публіки. Своє мистецтво глядачам дарували Наталія Карпа, Іван Пилипець, Антон Копитін. Ну і  звичайно кульмінацією концерту став виступ відомого українського співака Віталія Козловського.

Протягом всього концерту  на площі панувала розкута та святкова атмосфера. Глядачі із задоволенням танцювали та підспівували артистам.

         Під час святкування для діток на площі було розміщено багато цікавих атракціонів – каруселі, надувні гірки, батути, аквагрим  тощо.

На високому рівні провів свято незмінний ведучий Юрій Буряс.

Закінчилось святкування пізно вночі дискотекою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь