Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відпочинок дітей на базі Іршавського МЦПО

Дата: 28.06.2019 14:25
Кількість переглядів: 1007

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Ось і завершився двотижневий оздоровчий відпочинок для діток шкільного віку на базі Іршавського Центру позашкільної освіти. Цього року в загоні «Веселка» було задіяно 106 діток, майже всі з яких є вихованцями різних гуртків МЦПО. За час перебування в загоні діти здружилися, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання.

Програма загону була цікава та різноманітна - екскурсії містом, відвідування басейнів «Іллара» та мотузкового парку «Тарзан», ранкові зарядки, спортивні ігри, змагання тощо. Особливо цікавим для школярів був Інтелектуальний марафон 360 і більше – юніор, яку провів Михайло Штефаньо. Зазначимо, що серед дорослих ця гра вже давно користується неабиякою популярністю і успішно проводиться не тільки в Іршаві, але й за її межами. Працювали  з дітками досвідчені педагоги МЦПО, які організовували для них щоденний активний відпочинок.
Також фахівці Іршавської районної філії Закарпатського ОЦЗ провели для вихованців профорієнтаційний захід, який складався з двох етапів - Профорієнтаційний квест «Чарівний світ професій» та професіографічну екскурсію на ТзОВ «А.М.Ітро» та ТОВ САНДЕРС. Під час екскурсії школярі мали можливість побачити технологічний процес пошиву шкіряного одягу, курток та комбінезонів, знайомлячись з професіями «швачка», контролер якості, розкрійник та роботи фабрики в цілому.  Але чи не найбільше вразила дітей екскурсія до ТОВ САНДЕРС. Вироби «Сандерса» замовляють найпрестижніші фірми світу, а цех у місті Іршава повністю зосередився на замовленнях «ІКЕА». 
Завершився відпочинок виконанням патріотичного флеш-мобу, присвяченого Дню Конституції. Всі діти отримали подяку від МЦПО за активну участь у роботі літнього загону, а також морозиво та сік. Директор закладу Юрій Буряс побажав вихованцям успішного продовження літніх канікул та запевнив, що різноманітною і цікавою буде програма оздоровчого загону й у наступному році.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Z5wmE3haVg0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь