?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Ще один навчальний рік підійшов до свого логічного завершення. Прийшла пора відпочинку та розваг – довгождане сонячне літо. 3 червня гостинно розпочали свою роботу пришкільні мовні табори відпочинку з денним перебуванням дітей у закладах освіти Іршавської ОТГ. В табори залучено дітей,  які виявляють інтерес до вивчення іноземних мов. Приємно, що цього року вперше у організації таборів прийняла участь і Лозянська школа, у таборі якої відпочивають 30 діток.

Вихователі таборів намагаються поєднати заняття англійською та німецькою мовами з цікавим дозвіллям школярів. Участь у мовному таборі допомагає дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування англійською мовою. При цьому знання дитини не оцінюються як у школі і діти сприймають навчання як гру.

Виховний процес у таборах поєднує відпочинок, працю та спорт.  Ранок розпочинається з гімнастики під музичний супровід. Протягом дня для дітей організовуються різноманітні змагання, конкурси, ігри, спортивні естафети, розваги та екскурсії, коротенькі лекції про правила поведінки, етикету, безпеки тощо. Окрім цього всього, на діток кожного дня чекають смачні гарячі обіди.

Наступного тижня плануються подорожі до замку Паланок, мотузкового парку «Тарзан» а також дітки з нетерпінням чекають відвідування басейнів у розважальному  комплексі «Іллара».