Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Прощавай, садочок!

Дата: 24.05.2019 16:27
Кількість переглядів: 866

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Кінець травня щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням свята останнього дзвоника та випускних. Першими в нашому місті провели випускні свята у дитсадку  № 3 „Малятко” завідувачка Світлана Петровці, музичний керівник Наталія Барна. Прощалися з садочком дітки старшої групи  № 1 «Ромашка», вихователі Тодавчич Ганна, Фолучко Ярослава та старшої  групи № 2 «Сонечко», вихователі Ганна Король, Лариса Мельник.

Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого!

Розпочалися урочистості з входу маленьких випускників. Прибрана яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Адже вони так довго чекали та готувались до цього свята.

Дітки читали вірші про те, як їм жилося у садочку, виконували пісні про садочок та майбутні перші шкільні роки, танцювали таночки.

Вихователі, затамувавши подих, дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна група – це частинка душі. Усі ці роки вони намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету.

Теплими словами привітала своїх вихованців завідувачка дитсадком та нагородила випускників дипломами про закінчення дитячого закладу.

Присутній на урочистостях міський голова  привітав дітей зі святом, щиро побажав їм здоров?я, успіхів та знайти своє місце в житті. Від депутатів міськради керівник закладу  вручила кожному випускникові подарунковий набір для першокласника.

Від імені батьків зі словами вдячності виступила Ільчишена Богдана, яка є не тільки мамою випускниці, але і навчала діток знанням англійської мови. На завершення свята дошкільнята вийшли на двір із різнокольоровими кульками в руках. Заплющивши очі, вони загадали своє найзаповітніше бажання і відпустили кульку в небо з надією, що все задумане здійсниться…  

         Пройде час, а в малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Отож, бажаємо випускникам успіхів у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою та оберегом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь