?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Сьогодні, станом на 14 годину підтоплено більше 50  дворогосподарств, зокрема по вул. Білецька, Титова, Зарічна, Мічуріна. Поступили також звернення від жителів вул. Терешкової, Б. Хмельницького, Українська, Л. Українки, частково Набережна. Найбільш складна ситуація по вулиці Білецька (біля РайДЕУ) та прилеглих вулиць цього мікрорайону. У зв’язку з різким підняттям рівня води в річці Синявка, став неможливим скид дощових вод з цих вулиць у річку оскільки рівень води у річці  вищий ніж у ливнеприймачах,  хоча нещодавно ливнева каналізація тут була промита та відремонтована.

Велику проблему для жителів цього мікрорайону створює ще одна «головна біль» – водозабір за межами міста на річці Синявка біля райлікарні. Підприємці, власники «Лозянських озер», незважаючи на значні опади і прохання міськради знову не демонтували, а тільки дещо підняли дошки на шлюзі, що призвело до підняття тут рівня води на 1-1,5 м. Для того щоб скинути воду було зроблено три перекопи дамби біля шлюзу, але це не є вирішенням даної проблеми.  Очевидно, що це питання потрібно буде вирішувати більш кардинально, аж до повного демонтажу шлюзу. У випадку нанесення шкоди жителям цих вулиць – відшкодування збитків у судовому порядку здійснити за рахунок підприємців, власників озер.

Також складна ситуація склалася біля містка через залізну дорогу навпроти вул. Беляєва. В існуючу канаву скидаються  ливневі води практично з усього мікрорайону: вул. Українська, Л. Українки, Глюка, Беляєва, Титова, Севастянова, М. Рильського. Якщо при попередніх паводках цей місток в основномк пропускав воду то зараз через значне збільшення об’єму води він створює перешкоду що спричиняє підтоплення будинків на вул. Ніколаєва.

Наразі комунальне підприємство проводить розчистку цього каналу в напрямку вул. Першотравнева у річку Іршавка.  Цього русла раніше не існувало,  але спеціалістами проведено заміри рівня схилу і дійшли висновку що теоретично зробити це можливо.

На даний час приймаються всі можливі міри до попередження випадків виливів дощових вод та ліквідації усунення ситуацій що вже склалися.