?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Вчора в Іршавському ЗЗСО №2 пройшов IV районний фестиваль талантів серед лідерів учнівського самоврядування «Лідер-талант-фест», але вперше в межах Іршавської ОТГ. Захід відбувся за фінансової підтримки БФ Центр громадських ініціатив у рамках реалізації проекту «Голос молоді» від ГО «Батьківська районна рада Іршавщини». Керівник організації Віра Глушко спільно з начальником відділу освіти Іршавської ОТГ Л.І. Сокач домовилися про співпрацю у проведенні фестивалю для талановитої учнівської молоді ОТГ. Участь у ньому взяли 13 учнів міських закладів освіти. 


Фестиваль проводився згідно Положення у шести номінаціях, але учасники були заявлені в чотирьох, а саме: малюнок, музика, танець, художнє слово.
Родзинкою фестивалю став виступ учня 8 класу ЗЗСО №2 Брич Олександра, який продемонстрував свій талант у швидкісному складанні кубика-Рубіка. Загалом всі учасники заслужили на високу оцінку від експертів, спеціально запрошених на фестиваль: викладача хорового мистецтва ДШМ Нодь А.Ю, керівника студії сучасного танцю «Be Free» Чорнак З.А., начальника відділу  ООЗКСМС Сокач Л.І., директора ЗЗСО №2 Гички Г.Ю. 
Наприкінці фестивалю для дітей було організовано солодкий стіл, а також всі учасники нагороджені спільними дипломами відділу освіти та ГО «Батьківська районна рада Іршавщини».