Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавчани вибороли призові місця в чемпіонаті області з шашок-64

Дата: 07.05.2019 15:08
Кількість переглядів: 648

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Вихованці шахово-шашкового клубу “Вікторія” Іршавського МЦПО (керівник Анатолій Вайда) взяли участь в чемпіонаті Закарпатської області з шашок-64 серед юнаків та дівчат (вікові групи 8, 10, 13, 17 років), який проходив у смт В. Бичків. Фаворитами змагань стали призер чемпіонату України Богдан Юрченко, до речі, минулорічний переможець таких же змагань, діючий чемпіон області серед дорослих і чемпіонка України серед дівчат 13 років з шашок-100 Катерина Мойсей.

За тур до завершення змагань Катерина Мойсей стала недосяжною по очкам для суперників, але завершальну партію Катерина зіграла на такому високому рівні, як в плані самої гри, так і в плані психології, що ні в кого не залишилось сумніву, що в Закарпатській  області появилась-виросла спортсменка високого рівня. Богдан Юрченко став другим. На третє місце претендували двоє: Анастасія Панич і Богдан Асеєв. Тільки додаткові показники віддали перевагу Анастасії. Юний Ігор Гуляна замкнув п’ятірку кращих спортсменів. 

Перші місця в різних категоріях вибороли Катерина Мойсей (4 рази), Ігор Гуляна, Степан Левко, Дарина Лелітка. Срібними призерами стали Богдан Юрченко (2 рази) Анастасія Панич, Вероніка Терпай. Третю сходинку п’єдесталу пошани вибороли Анастасія Панич (2 рази),  Марта Юріна. В командному заліку збірна клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти виборола перше місце. В залік команди ввійшли, згідно Положення про змагання, по одному кращому результату з різних вікових груп.

Список команди-чемпіонки: Марта Юріна, Богдан Асеєв, Катерина Мойсей, Богдан Юрченко, Вероніка Терпай, Ігор Гуляна, Дарина Лелітка, Степан Левко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь