Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Оновлення навчальних закладів громади

Дата: 23.04.2019 18:44
Кількість переглядів: 567

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Кожен  навчальний заклад, як і кожна людина, має своє обличчя. Як годиться, до Великодніх свят усі прикрашають свої оселі. Не став винятком й Іршавський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1. Багато зроблено для комфорту кожного учня та вчителя за цей навчальний рік: функціонують оновлені сучасні вбиральні, на обох поверхах закладу замінено вхідні двері до класних приміщень та переобладнано аварійні стінки між класами та коридорами. Не впізнати коридори закладу: різнокольорові стіни прикрашають стенди на шкільну тематику. Саме такий навчальний простір відповідає вимогам Нової української школи. Та й це ще не все. Розпочато оновлення опалювальної системи: заміну труб та реставрацію радіаторів на обох поверхах закладу.
Сьогодні, 23 квітня, відбулася загальношкільна лінійка, на якій підведено підсумки усього зробленого разом. Велику подяку висловили депутатам Іршавської міськради, голові Іршавської міської ради та начальнику відділу освіти, молоді та спорту міської ради Сокач Любові Іванівні.
На знак удячності за фінансову та моральну підтримку про навчальний заклад, учнями-переможцями конкурсу Zero Waste Day передано у користування громаді  прес для макулатури та пластику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь