Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Підсумки ІІ (міського) етапу виставки-конкурсу «Воскресни, писанко!»

Дата: 16.04.2019 15:36
Кількість переглядів: 960

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Днями на базі МЦПО  пройшов ІІ (міський) етап  фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!», який проводиться з  метою відродження, збереження українських народних традицій щодо виготовлення писанок, великодніх атрибутів декоративно-ужиткового мистецтва, виявлення і підтримки обдарованої молоді та залучення широкого кола дітей до вивчення звичаїв українського народу на прикладі писанкарства.

На виставку було представлено понад сотні  робіт з Іршавських ЗЗСО №1, 2, ліцею, Лозянського ЗЗСО І-ІІ ст. та МЦПО виготовлених у наступних номінаціях: традиційна писанка розтопленим воском, «Дряпанка», «Мальованка», «Зернівка», писанка прикрашена бісером, виготовлена у техніці квілінг тощо.

Перед членами  журі було поставлене не легке завдання - відібрати писанки з традиційною символікою щодо розпису, орнаменту, колористики, художнім рівнем та оригінальністю робіт. Оскільки вироби були представлені у різних номінаціях, то журі обрали по декілька робіт  у кожній з них. Особливу увагу звертали на акуратність та ідею представленої роботи. Також на конкурс були подані великодні композиції, які доповнили загальну картину виставки.

            Члени журі дали об’єктивну оцінку кожній з представлених писанок та великодніх композицій. Отже, визначені переможці, а це учні закладів освіти міста та вихованці гуртків МЦПО.

Щиро вітаємо переможців конкурсу, а за оригінальність робіт представлених на фестивалі-конкурсі найкращі з них будуть нагороджені грамотами відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь