Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Розпочато капремонт вулиці Б. Хмельницького

Дата: 05.04.2019 20:56
Кількість переглядів: 984

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Як ми інформували раніше, у п’ятницю підрядна організація розпочала прокладання асфальту на вулиці Б. Хмельницького.Попередньо основа дороги була підсилена щебеневою сумішшю після чого було прокладено асфальтобетон асфальтоукладальником. Згідно проекту товщина асфальту складає не менше 7 см., а ширина 6 м. На сьогоднішній день прокладено асфальтобетон до перехрестя з вулицею Шкільна. Для завершення ремонту на цій ділянці дороги необхідно буде викласти з бруківки на обох узбіччях канавки для відведення дощових вод.

Після завершення робіт по будівництву дощової каналізаційної мережі від вулиці Білецька до вулиці Волошина, буде розпочато капремонт другої черги вулиці Б. Хмельницького від перехрестя Шкільної до вул. Білецька.

Зважаючи на значну ширину другої частини дороги, в окремих місцях до 14 м., і відповідно значною кошторисною вартістю робіт, на загальних зборах жителів вулиці Б. Хмельницького буде прийнято рішення про виконання необхідного об’єму робіт у цьому році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь