Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Визначено план дій щодо черговості поточного та капітального ремонту доріг ОТГ

Дата: 04.04.2019 20:41
Кількість переглядів: 1300

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Вчора,  під керівництвом  міського голови відбулась робоча нарада по питанню ремонту доріг місцевого значення за участі керівників підрядних організацій, заступників міського голови та відповідних фахівців міськради Під час наради було обговорено питання черговості поточного  та капітального ремонту автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, а також ямкового ремонту.

Було наголошено на складності із ремонтом доріг державної власності (вулиця Шевченка) та тих, що належать Закарпатській облдержадміністрації (вулиці Білецька, Гагаріна, частково Федорова). Незважаючи на неодноразові прохання ОТГ, для їх ремонту облдержадміністрацією на сьогодні не виділено ні копійки. Більше того, проекти на замовлення власника, Закарпатської ОДА виготовлені тільки від знаку «Іршава» в напрямки с. Довге, Ільниця та Брід.

Враховуючи що кошторисна вартість від центрального мосту до знаку «Іршава» складає: по вул. Гагаріна 18 млн. грн., вул. Білецька 11 млн. грн., вул. Федорова 7 млн. грн., зрозуміло, що всі ці об?єми робіт міськраді самостійно виконати не під силу і на частині доріг, зокрема вул. Білецька від кладовища до знаку «Іршава», вул. Федорова від АЗС пп Хома Є. до знаку «Іршава» та від пожежної частини до урочища «Ставліш» не буде проведено навіть ямковий ремонт. Тому на нараді було розглянуто питання фінансування та черговості проведення капремонту та ліквідації ямковості. Зокрема було запропоновано заключити відповідні угоди на перекладання бруківки по вул. Білецька, Гагаріна а поточні ямкові ремонти першочергово провести на всіх без винятку комунальних шляхах ОТГ. Також було дано доручення розпочати капремонт вул. Б. Хмельницького і Тітова.

Щодо центральних доріг – після завершення тендерних процедур в кінці квітня місяця виконати першочергово ямкові ремонти на тих ділянках, де в цьому році не передбачено укладання суцільного шару асфальтобетону. Дана пропозиція дозволить уникнути зайвих витрат на ямкові ремонти. Які саме ділянки центральних доріг міста будуть капітально ремонтуватись, а де буде проведено лише ямковий ремонт кінцево вирішиться  на засіданні бюджетної комісії міськради у середу 10 квітня.

Після завершення наради, у середу,  працівники СПМК-23 розпочали роботи на вулиці Б. Хмельницького. Наразі проводиться підсилення дорожнього покриття щебеневою сумішшю. У п’ятницю заплановано  розпочати прокладання першого шару асфальтобетону асфальтоукладальником.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь