Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршавчани на обласному форумі учнівського самоврядування

Дата: 01.04.2019 12:57
Кількість переглядів: 1255

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.29-30 березня 10 членів Молодіжної ради Іршави з числа учнівської молоді взяли участь у обласному форумі учнівського самоврядування в місті Ужгород.  Це була запланована діяльність ГО «Батьківська районна рада Іршавщини» спільно з Іршавською міською радою у рамках реалізації проекту «Голос молоді», який фінансується з проекту «Разом до успіху» БФ «Центр громадських ініціатив». Зокрема, проїзд був оплачений міською радою. Захід був дуже насиченим, цікавим, корисним.

Своїми враженнями ділиться одна з його учасниць, учениця 10 класу Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 Стефанія Пацкан: «Перший день розпочався зі звіту учнівства районів Закарпаття про успішно реалізовані проекти та плани на майбутнє. Далі пройшов перший тренінг «Зберегти планету» від Катерини Станкевич-Коваль, голови ГО «Екопланета». Після невеликої перерви на обід ми мали змогу брати участь в наступних тренінгах чи лекціях на вибір: «Футуризм» від Едуарда Юрченка; «Інтермаріум» від Владислава Дутчака (кандидата філософських наук з Дніпропетровська, доцента); «Селф-менеджменент» від Бірюк Ярослави івент-менеджера INFORUM, кураторки культурно-мистецької платформи «Патріот»; «Стукайте і вам відчинять» від Даніеля Самсонова, журналіста телеканалу «Тиса» ;  «Лідерство – ефективне управління» Чи легко бути тим, хто бачить проблему?» від Марії Симкович, методистки управління освіти м. Ужгорода.  Ми поділилися на групи за вподобаннями, а потім мінялися. Ввечері на всіх учасників форуму чекала лідерська вечірка, бо потрібно знати не лише працювати, а й гарно відпочивати! Хлопці і дівчата майже з усіх районів вражали своїм співом, танцями, сценками. Ми виконували під гітару пісню про Іршаву на відомий мотив. Пізно ввечері учасники форуму зібрались в кімнатах гуртожитку ЗІППО та продовжили знайомство під звуки гітари та чудові пісні. Наступного дня після сніданку ми мали прогулянку і екскурсію по місту Ужгороду, яку нам проводив Ернест Самсончик. Закінчився форум смачним обідом та прощанням з іншими лідерами району, з якими ми познайомились протягом форуму.

Загалом, за ці дні ми завели нових друзів,  почерпнули максимально багато корисної та цікавої інформації для себе, зарядились позитивом, зробили дуже багато фотографій та дуже круто провели час».

До сказаного додам слова щирої подяки усім, хто доклав зусиль до організації і проведення масштабного лідерського форуму, і особливо координаторці обласного учнівського врядування «Нове покоління» Марії Рущак. Впевнені, що співпраця між нами й надалі буде ефективною.

 

Віра Глушко

координатор Молодіжної ради Іршави



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь