Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Матеріали по затвердженню детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств в с. Лоза, Іршавського району, Закарпатської області

Дата: 28.03.2019 09:41
Кількість переглядів: 1030

І. Рішення сесії від 22.03.2019 р. №1049 "Про затвердження детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств в с. Лоза, Іршавського району, Закарпатської області" та матеріали детального плану

Заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій на території с.Лоза, Іршавської ОТГ:

1. Порівняння фактичного стану компонентів довкілля з минулорічними показниками, в яких реалізуються заходи діяльності; один раз на рік на підставі результатів державного статистичного спостереження. У разі виявлення перевищень минулорічних показників провести аналіз на предмет зв'язку з реалізацією заходів планової діяльності.

2. Порівняння фактичних показників індикаторів виконання заходів планової діяльності; один раз на рік на підставі результатів державного статистичного спостереження.

ІІ. Довідка про консультації з органами виконавчої влади до детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій на території с.Лоза, Іршавської ОТГ (з додатками)

ІІІ. Довідка про громадське обговорення детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій на території с.Лоза, Іршавської ОТГ та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій на території с.Лоза, Іршавської ОТГ (з додатками)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь