Місяці березень, квітень є традиційним часом для санітарної очистки території міста від сміття та різного непотребу. В місті оголошена акція «Іршаві – чисте довкілля». Ініціативу у цій справі підхопили освітні заклади міста. Крім власних прилеглих територій кожна школа та дитсадок прибирає частину міської території, спортивні та дитячі майданчики, місця відпочинку та очищення їх від сміття, побутових відходів.

Минулого четверга Лозянські навчальні заклади разом із старостою села прибрали територію села вздовж центральної дороги до ГРК «Іллара» та території об’єктів соціальної сфери. 22 березня працівники Іршавської школи №2 прибирали крім власної території вулицю Гагаріна від хлібопекарні до урочища Ставліш, вулицю Федорова від перехрестя з вулиці Гагаріна до знаку Іршава, сквер воїнів-афганців. 27-29 березня педагоги та технічні працівники Іршавського ліцею прибиратимуть територію закладу освіти та прилеглу територію. 5 квітня розчищатимуть обидва береги річки Синявка (від мосту до шлюзу ).

Іршавський садочок №4 прибиратиме обидва береги р. Іршавка від залізничного мосту вверх по течії до пожежної частини та територію урочища «Зарінок» 27 квітня Іршавська школа №1 прибирає крім прилеглої території - залізну дорогу від знаку «Іршава» біля бензозаправки до залізничної станції «Іршава». Іршавський садочок №1 розчищає прибережну зону річки Синявки від мосту до вулиці Білецька.; від вулиці Білецька обидва кювети, тротуари, проїжджу частину вулиць, Волошина, Шкільна. Вулицю Білецька від перехрестя з вул. Волошина в бік с. Дубрівка до знаку «Іршава». 28 березня працівники Іршавського дитсадка №3розчищають лівий берег річки Іршавка (набережна річки) вниз по течії від залізничного мосту до межі міста.

Іршавська міська спортивна школа прибирає територію стадіону та водовідвідний канал від вулиці Локоти до р. Синявка. 29 березня працівники міського садочка №2 прибиратимуть власну територію, та лівий берег річки Іршавка (набережна річки) вниз по течії від залізничного мосту до межі міста. Цього ж дня територію залізничної станції «Іршава» прибиратимуть працівники Іршавського водоканалу. 27 березня територію міського парку прибиратиме колектив міської ради. Початок прибирання – 11.30. Всіх небайдужих громадян, тих хто вболіває за чистоту і красу нашого містечка просимо приєднуватись у вищевказані дні до акції. Також просимо долучитися до прибирання спортивних і дитячих майданчиків, місць відпочинку та очищення їх від сміття, побутових відходів у межах територій, прилеглих до закладів освіти.

У випадку організації прибирання громадами житлових будинків, підприємствами та громадськими організаціями і необхідністю забезпечення автотранспортом, мішками, рукавицями тощо, прохання звертатись за телефоном 2-26-42