?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.В Іршавській міськраді відбулася зустріч з землекористувачами земельних ділянок біля заправки «ОККО». Нагадаємо, що дані земельні ділянки були роздані Держгеокадастром без відома людей та міськради. Конфліктна ситуація, яка склалася не може вирішитися вже декілька років. Люди зверталися з листами у різні інстанції, але питання так і не вирішилося.

Тому люди зібралися для того, щоб обговорити та побудувати план своїх дій надалі. Депутат міської ради Віктор Товстий запропонував, як юрист свої послуги і пообіцяв подати справу до суду про визнання недійсності державних актів на дані земельні ділянки.

В свою чергу міський голова запевнив землекористувачів у тому, що міськрада стоїть на стороні людей і буде й надалі у законний спосіб підтримувати та допомагати їм.

Порадившись та обговоривши всі питання люди прийняли рішення і надалі використовувати земельні ділянки  під сільське господарство.

Відразу після зборів всі присутні пішли на прийом до голови Іршавської РДА з вимогою не змінювати цільове призначення даних земельних ділянок на що було отримано обіцянку від Горна О. В.