Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Проводиться видалення аварійних дерев

Дата: 19.02.2019 12:56
Кількість переглядів: 924

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.З приходом теплої погоди комунальним підприємством «Тепло Місто» розпочато обрізку сухих  гілок дерев та видалення  аварійних. Реагують у першу чергу за зверненнями громадян, видаляються аварійні дерева, які загрожують життю людей, нависають над електро-, тепломережами, або ж знаходяться поряд із дитячими садками чи школами. Крони дерев необхідно обрізати для збереження зелених насаджень та з міркувань безпеки: під час негоди дерева можуть пошкодити авто, дахи будівель чи електромережі або навіть травмувати людину. Так в минулому році сухі великі гілки впали на автомобілі біля Іршавського  МЦПО та на стоянці біля Петро-Павлівської церкви, а нещодавно – на лавку у сквері біля пам’ятника воїнам Афганцям.

Роботи по обрізці проводяться у відповідності до висновків комісії, яка складається з депутатів та працівників міськради, а також представників громадськості, що проводять огляд дерев і приймають відповідне рішення.

Наразі такі роботи вже проведені у сквері біля пам’ятника воїнам Афганцям, сквері біля ресторану «Оскар»,  у центральному парку, біля школи № 2 та біля дитячого майданчика по вулиці Затишна (РайВО).

Прохання до жителів міста, при виявленні аварійних дерев повідомити КП «Тепло Місто» за тел.: 2-17-37.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь