?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Зважаючи на відсутність у школах діток, через  захворюваність на ГРВІ, у Іршавському закладі загальної середньої освіти № 1 також розпочато значний обсяг ремонтних  робіт по капітальному ремонту і заміні перегородок між класами та коридором. Оскільки старі перегородки, що були збудовані ще в 1968 році минулого століття з дерев’яних конструкцій обшитих фанерою, з вмонтованими у їх верхній частині вікнами, з часом стали аварійними та розхиталися, що могло призвести до падіння скла та травмування дітей. Тому було прийнято рішення в першочерговому порядку провести їх заміну, тим більше, що фанера погано забезпечувала ще й шумо- та теплоізоляцію.

Ці роботи планувались розпочати весною, але оскільки у школах оголошено карантин, було вирішено виконати їх раніше, тим більше що вся необхідна проектно-кошторисна та дозвільна документація була виготовлена ще в минулому році.

Наразі робітниками вже демонтовані старі перегородки, на їх місці змуровано нові з теплоізолюючих піноблоків,  встановлено нові двері і ведуться роботи з облицювання стін. Основні роботи по ремонту, окрім фарбування,  планується завершити до кінця вимушених канікул.

Як ми вже повідомляли раніше,  минулого року в цій же школі було відремонтовано всі вбиральні та проведено інженерні мережі  з підключенням їх в центральну каналізацію.

Ремонтні роботи у всіх школах ОТГ заплановано проводити і надалі, щоб навчання діток у школах було комфортним та приємним, що безумовно, відобразиться і на  якості  освіти.