?????????¶?µ?µ ???·???±???°?¶?µ?????µЗа повідомленням Головного Управління Національної Поліції  в Закарпатській області 14 січня 2019  року оголошено набір на службу в поліцію. Вимоги до кандидатів на службу: громадянство України, вік від 18 років, наявність повної середньої або вищої освіти, відсутність судимості, наявність посвідчення водія категорії групи «В», знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції» та вільне володіння українською мовою.

Етапи відбору включають в себе: тестування на знання законодавчої бази, а також на загальні здібності і навички, проходження медичного обстеження, складання нормативів для визначення рівня фізичної підготовленості, психологічне тестування, проведення співбесід поліцейською комісією з тими особами, які пройшли успішно зазначені етапи відбору і спеціальну перевірку.

         Заробітна плата поліцейського СРПП складатиме до 10000 грн. (після успішного проходження первинної професійної підготовки); соціальне забезпечення (можливість компенсації витрат за оренду житла; квартира у лізинг для сім’ї поліцейського), професійна підготовка за міжнародними стандартами; можливість отримання вищої освіти у ВНЗ, які здійснюють підготовку поліцейських, перспектива кар’єрного росту.

Вся детальна інформація щодо вимог до кандидатів на службу в поліції розміщена на офіційному сайті ГУНП в Закарпатській області. В першу чергу кандидати повинні заповнити електронну онлайн-анкету за посиланням https://nabir.np.gov.ua.

Для уточнення будь-якої інформації можна зателефонувати за номерами (0312) 695 472, (0312) 695 563 або написати на електронну адресу: gunpzakarp@gmail.com, а також звернутися до працівника кадрового підрозділу Іршавського відділення поліції Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області за адресою: м. Іршава, вул. Шевченка, 17.