Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості населення

Дата: 07.02.2019 14:19
Кількість переглядів: 654

Створення додаткових робочих місць,  легалізація найманої праці, підвищення рівня заробітної плати працюючих  –  є одні з головних факторів, що впливають на рівень життя населення та функціонування органів місцевого самоврядування. Саме тому Іршавській міськраді по даним питанням ведеться системна робота. У вівторок відбулося перше (організаційне) засідання міської  робочої групи з питань зайнятості населення, детінізації доходів громадян, забезпечення реалізації рішень спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

Учасники засідання відзначали, що  високий рівень результативності у боротьбі з нелегальною зайнятістю дає злагоджена, скоординована робота між різними службами, зокрема в обміні інформацією, проведенні спільних заходів, щодо виявлення випадків нелегальної найманої праці. На засіданні наголошувалося про необхідність привернення уваги широких верст населення до проблеми та негативних наслідків нелегальної найманої праці, яка призводить до труднощів при отриманні пакету соціальних послуг (субсидія, пенсія тощо).

Також було прийнято рішення розробити графік зустрічей з суб'єктами господарювання з метою роз’яснювальної роботи, щодо виходу бізнесу з «тіні».

Надалі планується проводити засідання робочої групи один раз на місяць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь