Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Іршава знову з радістю зустрічала каратистів

Дата: 29.01.2019 12:16
Кількість переглядів: 1944

    ?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.27 січня 2019 року був проведений відкритий чемпіонат міста з годзю-рю карате. Ката, кобудо, шобу куміте, ірікумі дзю та ірікумі го, саме в таких розділах учасники мали змогу проявити себе. Змагання з годзю-рю карате в м. Іршава проходить вже другий рік поспіль.

    Цього року у змаганнях брало участь близько 200 учасників віком від 5 до 17 років.

   З міста Ужгород приїхали 4 спортивні команди. А саме: “Дух воїна”, СК “Тінай”, СК “ Самурай та “GOYNETS DOJO”,  з м. Хуст “ММА” , з с. Довге “Тхен-До супер Г “, а також СК “Самурай” та “Атлант” з м. Іршава.

   Цьогоріч спортивний клуб “Самурай” вразив всіх гостей організацією проведення чемпіонату міста. Зі слів очевидців, все було на високому рівні.  

   Як і завжди своєю майстерністю вразили вихованці  клубу  «Самурай».

   Місця між командами розділилися таким чином:

  • I місце - СК “Самурай”  м. Іршава;
  • ІІ місце  - “GOYNETS DOJO” м. Ужгород;
  • ІІІ місце - “ Тхен-До супер Г “ с. Довге.

    Дякуємо всім командам які приймали участь у змаганнях. Особлива подяка за допомогу у організації  проведення чемпіонату міста, а саме Іршавській міськраді, Кулі М. В., Михайлюку І. І., Гичці Г. Ю., батьківському комітету СК “Самурай”, а також президенту Закарпатського обласного відокремленого підрозділу годзю-рю карате та рюкю кобудо Джундокан України  Бровдію В. Ю за проведення такого масштабного дійства.

    На завершення хочеться сказати, що кожна участь у поєдинку — це безцінний досвід. Якщо він закінчився не перемогою , то це можливість звернути увагу на свої помилки, ще раз переосмислити свою тактику ведення бою. Але, звичайно , досвід перемоги значно кращий, адже з кожним разом він допомагає прагнути більшого, швидше рухатись і дає неймовірний поштовх до нових звершень.

    Тому, бажаємо всім спортсменам нових звершень та перемог.

                Антоніна Костик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь