Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Зустріч в облдержадміністрації

Дата: 22.01.2019 14:38
Кількість переглядів: 1381

Зважаючи на пропозиції депутатів міськради, прохання громадян та громадських активістів наприкінці минулого тижня, з ініціативи Іршавського міського голови відбулася його зустріч з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Головна тема зустрічі – реалізація програм Іршавської ОТГ по капітальному і поточному ремонту центральних доріг обласного та державного значення в межах міста.

Жахливий стан цих доріг у Іршаві не критикує хіба що лінивий, а якщо зважити на те, що ОТГ отримало ще й аварійну дорогу в с. Лоза – то становище вкрай критичне, адже власники повинні були передати місту дороги хоча б у задовільному стані. Зважаючи на це без допомоги балансоутримувачів – облдержадміністрації та Служби автомобільних доріг в Закарпатській області вирішити цю проблему буде надзвичайно складно.

Іршавський міський голова звернувся з клопотанням до Геннадія Геннадійовича щодо виділення коштів для поточного середнього ремонту доріг державного та місцевого значення, що належать облдержадміністрації та  Службі автомобільних доріг в Закарпатській області, в межах міста Іршава. А саме:

  • частини автомобільної дороги  Іршава – Ільниця – Білки – Великий Раковець – Вільхівка (вул.. Федорова);
  • частини автомобільної дороги Довге – Іршава (вул.. Білецька);
  • частини автомобільної дороги Завидово – Загаття – Іршава  (вул.. Гагаріна).

Також велася розмова, щодо сприяння та виділення коштів для проведення поточного середнього ремонту частини автомобільної дороги державного значення Іршава – Виноградів (вул. Шевченка), власником якої є Служба автомобільних доріг у Закарпатській області.

         В результаті конструктивної розмови губернатор області взяв матеріали для більш детального вивчення та пообіцяв надати відповідну допомогу.  Також доручив міському голові вжити максимальних заходів, щодо термінового виготовлення проектно-кошторисної документації для ремонту доріг по вулицях Федорова, Білецька, Гагаріна, та в першій  декаді лютого подати їх до відповідного управління облдержадміністрації.

         Щодо подальшого розвитку справ та стан надходження допомоги буде інформовано пізніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь