?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.23  грудня, о 16.00 на центральній площі міста Іршава відбулося урочисте запалення новорічної ялинки. Безліч позитивних емоцій та гарний настрій присутнім подарували учні Іршавського ліцею, які разом із вчителями підготували святкову програму з іграми, забавами та чудовими новорічними піснями.  Дорослі та дітки радо брали участь у конкурсах і водили хороводи біля ялинки разом із казковими героями.

Радість присутнім подарували казкові персонажі, які на новорічній бричці проїхались вулицями міста, вітаючи всіх та запрошуючи на свято. Бажаючі мали можливість покататись разом з ними, відчути себе героями новорічної казки. Зі сцени всіх присутніх також вітали казкові герої та неймовірний хор малечі (керівник  Олена Йонаш)

Дорослі та діти з задоволенням смакували кутю, фрукти, гарячий чай,  а дітки також насолоджувались солодощами,  якими пригощали всіх господарі свята.

Але з нетерпінням всі чекали, коли засяє новорічна ялинка. І ось це сталося. З радісними оплесками і вигуками вітали присутні запалення тисячі різнокольорових вогників, які розсипалися на ялинці і на всій центральній площі міста. Приємно всіх здивувала Різдвяна хатиночка з оновленим вертепом, який напрочуд реалістично відтворює святе дійство Народження Христа.

Також для всіх магазином квітів «Флора» організована чудова новорічна фотозона, де всі бажаючі зможуть зробити незабутнє фото на згадку протягом всіх Новорічно-Різдвяних свят.

На завершення чудовим подарунком для всіх став святковий феєрверк, який розсипався, як мільйони зірок на нічному небі. Це було надзвичайно красиве видовище.

Велика вдячність за допомогу в організації свята Народному депутату України Павлу Балозі, КП «Тепло Місто» (начальник Ольга Чедрик), Олександру Дешку, Володимиру Скорському, Івану Барні, Євгену Савко, Івану Яцканичу, Юрію Андрелі, відділу культури Іршавської РДА.