?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.За останній час, зокрема 2016-1018 рр. жителі міста отримали більше 1000 земельних ділянок для садівництва та будівництва житлових будинків. В окремих кварталах вже є забудовані окремі вулиці, на яких  житлові будинки здано в експлуатацію і тут вже проживають містяни. Звичайно ж дороги тут, здебільшого ґрунтові і у своїх зверненнях жителі часто просили провести хоча б тимчасові поточні ремонти.

В міськраду зокрема неодноразово зверталися жителі вулиці Слов’янська стосовно поганої дороги, особливо у несприятливу погоду. Оскільки зважаючи на погодні умови цього року не вдалося зробити її ремонт, то було прийнято рішення вирівняти існуючу гравійну основу, із значною ямковістю, щебневим покриттям. Було зроблено розпланування основи дороги грейдером та засипано щебневою сумішшю.

Наразі жителі даної вулиці мають можливість пересуватися більш чистою та комфортною дорогою, за що вже через соціальні мережі були позитивні відгуки. В подальшому, після прокладання інженерних мереж, планується капітальний ремонт даної та інших аналогічних доріг з прокладанням асфальтобетону.