Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Привітання колективу

Дата: 17.12.2018 19:18
Кількість переглядів: 1327

Фото без описуУ п’ятницю в міськраді відбулася приємна та неординарна подія. У присутності працівників міський голова вітав з прийдешніми новорічно-різдвяними святами трудовий колектив ТОВ СПМК-23 (керівник Олександр Дешко), який протягом року продуктивно розбудовував  дорожню інфраструктуру громади. Зокрема працьовитим жінкам СПМК-23 мають дякувати люди, що проживають по вулицях Поштова, С. Вайди, Ярова, Нова, М. Рильського, Дружби, Миру, Зелена, Лісна, на вулиці місцевого значення (верхня) у с. Лоза, провулки між вулицями Ю. Короля-Першотравнева та Залізнична-Конституції. Також дане підприємство виграло тендер на капітальний ремонт вул. Б. Хмельницького, роботи на якій розпочали вже в цьому році.

Хочеться відмітити, що ця унікальна бригада складається в основному з жінок, які вправно та самовіддано виконують важку роботу. У своєму вітанні голова щиро подякував працівникам за збереження підприємства, хоча, як він сказав, багато хто в це і не вірив. Разом з керівником СПМК-23 всім працівникам вони вручили подяку міськради, подарунки та грошові премії.

   Майстер бригади Анатолій Дзьома провів невеличкий історичний екскурс про шляхи створення даного підприємства, і сказав, що за словами їхніх колег жіноча бригада СПМК-23 є однією з найкращих в області.

   На завершення від Народного депутата України Павла Балоги працівникам підприємства вони вручили новорічний торт і шампанське.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь