Іршавська міська рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Іршава, які передаються в оренду. Конкурс відбудеться  23 жовтня 2018 року о 14.00 за адресою: 90100, Закарпатська область, м. Іршава, площа Народна, 2, в сесійному залі міської ради.

 

Інформація про об’єкт оцінки:

Найменування об'єктів оцінки та  місце знаходження об'єктів оцінки:

  1. Нежитлове  приміщення №1-42, №1-43 в будівлі Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 за адресою: 90100, Закарпатська область, м. Іршава, вул. М.Рильського, 1, загальна площа 18,5 кв.м..
  2. Нежитлове  приміщення в будівлі Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 за адресою: 90100, Закарпатська область, м. Іршава, вул. Шкільна, 25,  загальна площа 15,0 кв.м..
  3. Нежитлове  приміщення №2-3, №2-4 в будівлі Лозянського ЗЗСО І-ІІ ст. за адресою: 90157, Закарпатська область, Іршавський район, с. Лоза, 208 А, загальна площа 15,8 кв.м..
  4. Нежитлове  приміщення № 1-4, № 6-7 загальною площею 73,4 кв.м.; №5, №8-11 загальною площею 94,10 кв.м. в будівлі за адресою: 90100, Закарпатська область, м. Іршава, вул. Білецька, 16.

Мета проведення незалежної оцінки : Для надання в оренду

Телефон замовника конкурсу:  Відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та комунальної  власності міської ради (03144) 2-26-42, факс (03144) 2-28-04

Електронна адреса:E-mаil: rada@irshava.info  

Кінцевий термін подання конкурсної документації: Документи приймаються Комісією протягом 10 робочих днів з дня публікації оголошення. 

Конкурсна документація :

подається в запечатаному конверті з написом «На конкурс» з описом підтвердних документів, що містяться в конверті та номером контактного телефону, для повідомлення про дату і час проведення конкурсу. До підтвердних документів належать:

– заява на участь у конкурсі за встановленою формою  (на сайті міської ради rada@irshava.info);

– копія установчого документа претендента;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

– письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і повинна містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, а також терміну їх виконання, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Термін виконання робіт : до 5  календарних днів.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна): 31.10. 2018р.