Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Оголошення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 05.10.2018 08:39
Кількість переглядів: 1023

Іршавська міська рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Іршава, які передаються в оренду. Конкурс відбудеться  23 жовтня 2018 року о 14.00 за адресою: 90100, Закарпатська область, м. Іршава, площа Народна, 2, в сесійному залі міської ради.

 

Інформація про об’єкт оцінки:

Найменування об'єктів оцінки та  місце знаходження об'єктів оцінки:

  1. Нежитлове  приміщення №1-42, №1-43 в будівлі Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 за адресою: 90100, Закарпатська область, м. Іршава, вул. М.Рильського, 1, загальна площа 18,5 кв.м..
  2. Нежитлове  приміщення в будівлі Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 за адресою: 90100, Закарпатська область, м. Іршава, вул. Шкільна, 25,  загальна площа 15,0 кв.м..
  3. Нежитлове  приміщення №2-3, №2-4 в будівлі Лозянського ЗЗСО І-ІІ ст. за адресою: 90157, Закарпатська область, Іршавський район, с. Лоза, 208 А, загальна площа 15,8 кв.м..
  4. Нежитлове  приміщення № 1-4, № 6-7 загальною площею 73,4 кв.м.; №5, №8-11 загальною площею 94,10 кв.м. в будівлі за адресою: 90100, Закарпатська область, м. Іршава, вул. Білецька, 16.

Мета проведення незалежної оцінки : Для надання в оренду

Телефон замовника конкурсу:  Відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та комунальної  власності міської ради (03144) 2-26-42, факс (03144) 2-28-04

Електронна адреса:E-mаil: rada@irshava.info  

Кінцевий термін подання конкурсної документації: Документи приймаються Комісією протягом 10 робочих днів з дня публікації оголошення. 

Конкурсна документація :

подається в запечатаному конверті з написом «На конкурс» з описом підтвердних документів, що містяться в конверті та номером контактного телефону, для повідомлення про дату і час проведення конкурсу. До підтвердних документів належать:

– заява на участь у конкурсі за встановленою формою  (на сайті міської ради rada@irshava.info);

– копія установчого документа претендента;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

– письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;

– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і повинна містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, а також терміну їх виконання, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Термін виконання робіт : до 5  календарних днів.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна): 31.10. 2018р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь