Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відгомін свята

Дата: 06.08.2018 12:11
Кількість переглядів: 1045

Фото без описуВчора в Іршавському парку знову було людно. Тут проходило розважально-спортивне свято з нагоди престольного празника Святого пророка Іллі.

Розпочалося святкування на центральній площі міста, де відбулося відкриття унікального кованого виробу створеного ковалями БК Кузня «Перше побачення».  

Основне святкування відбувалося в міському парку. Розпочали програму показовими виступами юні велосипедисти. На спорудах у скейтпарку, який було відкрито нещодавно вони демонстрували свою вправність та майстерність виконуючи карколомні трюки на велосипедах, чим гарно потішили глядачів.

Далі святкове дійство перенеслось до центральної сцени. Тут глядачі мали змогу спостерігати показові виступи з самбо та дзюдо вихованців спортивного клубу «Атлант» (тренер Ільгар Кулієв) та вихованців тренера Ольги Петровцій.  Також всі мали можливість  прийняти участь у спортивних конкурсах, змаганнях та розважитись на атракціонах.

А між тим на сцені для всіх присутніх виступали естрадні виконавці. Своє мистецтво для глядачів дарували Михайло Черничко, Катерина Сапожнік, Андріанка Матіко, Христинка Ляшко, вокальний ансамбль «Ільничанка» (керівник Олеся Мейсарош), тріо у складі Анастасії  Бокотей, Поліни Тернинко та Вікторії Лендел (керівник Едіта Канчій), зразкова хореографічна студія «Dance of angels» (керівник Юрій Буряс).

Родзинкою та прикрасою свята стали виступи спеціальних гостей Віталіни Остапчук та Йосипа Чави, які своїми піснями змушували глядачів захоплено підспівувати та танцювати.

Хочеться подякувати всім хто долучився до проведення свята – незмінному спонсору Народному депутату України Павлу Балозі, готельно-ресторанному комплексу «Іллара», мотузковому парку «Тарзан» та ПП Олександру Ломазі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь