Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Вдалий старт Іршавської «Бужори»

Дата: 06.05.2018 22:26
Кількість переглядів: 1105

Фото без описуВ суботу на центральному стадіоні міста Іршава відбувся перший матч чемпіонату Закарпатської області з футболу між командами ФК «Бужора» м. Іршава  - ФК «Оболонь»  м. Хуст. Відкрили футбольний сезон в Іршаві та привітали всіх гравців та глядачів Іршавський міський голова та начальник сектору молоді і спорту Іршавської РДА Андрій Данканич. У своєму виступі міський голова попросив всіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання колишнього міського голову, людину, яка віддала багато зусиль і часу футбольному руху на Іршавщині, Івана Івановича Палінчака.

Після урочистої частини розпочався і сам матч. Глядачів на стадіоні було чимало, адже цьому  сприяла і сама погода. Хоча  прогнози на матч були на користь іршавчан, але такого результату не очікував ніхто. Іршавчани переважали гостей на всіх ділянках поля. Після першого тайму рахунок на табло був 5 : 0 на користь господарів. У другому таймі іршавчани довели свою перемогу над командою з Хуста з більш ніж переконливим рахунком 7 : 0.
  Голи забивали:  Іван Бандурович (17, 34 хв.), Віталій Сурмач (43 хв.), Богдан Котляр (16, 44 хв.), Василь Кинів (79 хв.) та Мирослав Ломага (89 хв.)

Ми віримо, що під злагодженим керівництвом президента клубу Лазорика Василя та головного тренера Михайла Рацина, за підтримки депутатів Іршавської міської ради наша команда ще не один раз буде радувати  своїх вболівальників та досягне значних успіхів в обласному чемпіонаті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь