Чи готовий паспорт? - інформує Міграційна служба Закарпатської області - Що означає кожен етап перевірки?

Онлайн-сервіс #ДМС "Перевірка стану оформлення документів" доступний за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html . Друзі, він простий і зручний. Дотримуєтеся підказок і отримуєте результат.

Домедична допомога при гострому мозковому інсульті: що важливо робити і від чого слід утриматися

Своєчасна допомога хворому з інсультом у перші години має принципове значення і значно підвищує шанси на успішне лікування та одужання.Інсульт — це небезпечне порушення мозкового кровообігу, яке вимагає невідкладного лікування, тому при перших ознаках інсульту необхідно викликати швидку (103) або – за крайньої необхідності – самостійно доставити пацієнта у лікарню. Знання базових правил першої домедичної допомоги теж може відіграти важливу роль у збереженні життя та здоров’я постраждалого.

Протидія торгівлі людьми

Законодавство визначає організаційно-правові засади протидії торгівлі людьми, гарантуючи гендерну рівність, основні напрями державної політики та засади міжнародного співробітництва у цій сфері, повноваження органів виконавчої влади, порядок встановлення статусу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та порядок надання допомоги таким особам.

Увага - надаються доплати за наявне поголів'я вівцематок та ярок

Повідомляємо  про початок прийому документів на отримання доплати за наявне поголів'я вівцематок  та ярок старше 1 року відповідно до Програми розвитку i підтримки тваринництва та перероблення сільськогосподарської продукції в області на 2021 — 2025 роки, затвердженої рішенням Закарпатської обласної ради від 17.12.2020р. № 64 зы змінами внесеними відповідно до розпорядження обласної військової адміністрації 17.10.2022 №668 та Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на виконання даної програми.