Скликання: VIII скликання (2020-2025 рр.)
Сесія / комісія: 7 сесія
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 26.08.2021
Номер документу: 00
Назва документу: Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Іршавської міської ради Закарпатської області, що перебуває на балансі комунального підприємства «Тепло-Місто»

 

Україна

ІРШАВСЬКА МІСЬКА РАДА

_____________сесія VIII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

від __________2021 року № _______

м. Іршава

 

 

Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Іршавської міської ради Закарпатської області, що перебуває на балансі комунального підприємства «Тепло-Місто»

 

 

Відповідно до ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист комунального  підприємства «Тепло-Місто» від ________.2021р. № ________, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань управління майном і приватизації, будівництва, архітектури, інфраструктури, благоустрою, надзвичайних ситуацій та засобів масової інформації від ___________ року, сесія Іршавської міської ради

 

В и р і ш и л а :

 

  1. Затвердити «Положення про Порядок списання майна комунальної власності Іршавської міської ради Закарпатської області, що перебуває на балансі комунального підприємства «Тепло-Місто», що додається.
  2. Керівнику комунального підприємства «Тепло-Місто» здійснювати списання основних засобів у відповідності до цього Положення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління майном і приватизації, будівництва, архітектури, інфраструктури, благоустрою, надзвичайних ситуацій та засобів масової інформації (голова комісії А.А. Веждел).

 

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                 В.А. СИМКАНИНЕЦЬ