Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Проєкти рішень міської ради №XVI «Бюджетна програма «Фінансування проектування і проведення робіт по капітальному ремонту берегоукріплення та захист від підтоплення мікрорайону паводковими водами р. Синявка в урочищі «Зарінок» м. Іршава, Іршавського району Закарпатської області та відновлення берегоукріплення р. Іршавка вище та нижче автодорожнього мосту в м. Іршава Закарпатської області. Капітальний ремонт на 2019 р.»»

Кількість переглядів: 540
Скликання: Проекти
Сесія: XVI сесія
Тип документу: Проєкти рішень міської ради
Дата: 21.12.2018
Номер документу: XVI
Назва документу: Бюджетна програма «Фінансування проектування і проведення робіт по капітальному ремонту берегоукріплення та захист від підтоплення мікрорайону паводковими водами р. Синявка в урочищі «Зарінок» м. Іршава, Іршавського району Закарпатської області та відновлення берегоукріплення р. Іршавка вище та нижче автодорожнього мосту в м. Іршава Закарпатської області. Капітальний ремонт на 2019 р.»
Прикріплені файли:
  1. текст програми (0.08 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь