Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулося позачергове засідання третьої сесії Іршавської міської ради  VІІІ скликання

Дата: 23.02.2021 18:26
Кількість переглядів: 1729

Фото без опису

23 лютого відбулося позачергове засідання третьої сесії Іршавської міської ради  VІІІ скликання. Перед затвердженням порядку денного присутні вшанували пам'ять загиблих бійців, які захищають країну в зоні проведення антитерористичної операції.

Першочергово депутати заслухали інформацію, директора КНП «Іршавська міська лікарня» Сергія Караслая про стан захворюваності на респіраторну інфекцію COVID-19.  У зв’язку  із значним збільшенням кількості важко хворих на COVID-19 Іршавська міська лікарня відкрила для лікування 160 ліжок, але навіть цього недостатньо для зупинення потоку хворих, які потребують стаціонарного лікування. Також лікарня потребує додаткового матеріального забезпечення, а саме : кисневими концентратами у кількості 30 штук, медикаментозне забезпечення,  дезінфікуючі засоби, закупівля кисню, засоби індивідуального захисту , виплата заробітної плати медичним працівникам, які залучені до надання допомоги хворим на COVID-19 у розмірі 1.5 млн. грн.

Потім, депутати обговорили звернення до Кабінету Міністрів України, народних депутатів України,  обласної ради та обласної державної адміністрації  щодо вирішення питання фінансування потреб на лікування хворих на COVID-19 та супутніх видатків у КНП «Іршавська міська лікарня».

Також, народні обранці  підтримали питання щодо внесення змін у рішення Іршавської міської ради від 24.12.2020 р. №57 «Про структуру, штат та загальну чисельність Іршавської міської ради на 2021 рік» та припинення діяльності комунальної організації «Іршавський міський центр позашкільної роботи» Іршавської міської ради Закарпатської області шляхом ліквідації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь