Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Допоки погода дозволяє

Дата: 21.02.2020 15:22
Кількість переглядів: 568

Фото без описуЗавдяки аномально теплій цьогорічній зимі працівники комунального підприємства «Тепло Місто» в Іршавській громаді проводяться певні роботи по благоустрою, більш типові для весни та осені. Зокрема було розчищено від зарослів та сміття водовідвідний канал по вулиці   Ніколаєва вздовж залізнодорожнього полотна. Також проведено розчистку та зрізку чагарників частини узбіччя на вулиці Федорова. Силами СПМК-23 проведено поточний ремонт міжбудинкових проїздів по вул. Набережна – вирівняно грейдером дорожнє полотно, підсипано відфрезерованим асфальтом та укатано катком.

Спільно з церковними громадами на кладовищах міста по вул. Українська та Білецька було здійснено монтаж, зварювання і встановлення 14 нових електростовпів, закуплено 320 м/п кабелю та проведено вирубку старих дерев і чагарників.

В найближчий час планується провести екскаватором викорчовування, вирівнювання та розбивку на новій площі під захоронення, завести землю для підсипки могил  та встановити 10 світильників для вуличного освітлення.

Прохання до жителів міста  поважати роботу працівників комунальної служби і не викидати сміття на узбіччя, стічні канави та прилеглі до будинків території, адже «чисто не там де прибирають, а там де не смітять».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь