Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

В добру путь випускники

Дата: 30.05.2019 15:30
Кількість переглядів: 625

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Гарно й урочисто пройшло випускне свято у дошкільному закладі №1, завідуюча Мелай Світлана, музичний керівник Мар?яна Волошин. З дитсадком прощалися вихованці старшої групи «Чебурашка»,  вихователі Садварій Наталія і Штефаньо Жанна та старшої групи «Дюймовочка», вихователі Ярослава Попович і Христина Мелай. Розпочалося свято на подвір’ї садочку, де зібралося багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, представники влади – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на майбутніх школяриків.

Привітала випускників завідуюча дитячим садком Мелай Світлана Іванівна, яка побажала успіхів у навчанні, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.

Цікаве та змістовне свято продовжилося в актовій залі закладу. Воно запам’ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у садочку.

Дівчатка, чарівні маленькі принцеси у бальних платтях та елегантні хлопчики урочисто під звуки вальсу ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

Під час свята діти показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

Маленьких випускників привітали міський голова та начальник відділу освіти Любов Сокач. Вони побажали діткам щасливої дороги у майбутнє, вже більш доросле життя, подякували працівникам садочку та батькам за хорошу та активну роботу.

Дітки були нагороджені дипломами та медалями випускника дошкільного навчального закладу та отримали у подарунок шкільне приладдя від депутатів  Іршавської міської ради.

Сподіваємось, що добрі спогади про садочок діти з любов’ю пронесуть з собою через усе життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь